EQ-bingo - Vil du være med?

Nov 18, 2022

Vil du få en gave fra nettbutikken samtidig som du øker din egenkjærlighet og styrker en relasjon du har til en annen person? Et skikkelig Kinderegg tenker jeg.


Tekst: Hilde Rottem 

Foto: Privat


Synes du det kan være vanskelig å ha fokus på egenkjærlighet? At det kan være fort gjort å glemme de små tingene du kan gjøre for å styrke en relasjon? Det synes jeg. Spesielt vanskelig synes jeg det kan være å beholde gode rutiner, som jeg har skapt når det er sommer, lyst og varmt, når dagene blir mørkere og kaldere. I sommer tok jeg meg tid til å lage gode måltider med masse grønt innslag, nå er de byttet ut med noe raskt og enkelt - kjedelig. I sommer hadde jeg fokus på å se etter det gode hos de rundt meg og si det høyt, men nå glemmer jeg å si det høyt. Kan du kjenne deg igjen?

Jeg trenger å finne noe som gjør at jeg kan holde fokus på de rutinene jeg vil ha med meg videre. Vil du være med meg på et morsomt opplegg som gir positiv gevinst?

Jeg har laget en EQ-bingo hvor fokus er egenkjærlighet og aktiviteter for å styrke en relasjon du har med en annen person? Det kan for eksempel være en partner, et barn eller en nær venn. Ingen bindende påmelding men regler å følge hvis du vil være med i kampen om premie.

Alt du trenger å gjøre er å melde deg på under her så sender jeg deg uforpliktende EQ-bingo og regler på mail.

" Vi kan ikke gjøre store ting, men små ting med stor kjærlighet" - sitat/ Mor Teresa

Gleder meg til å spille bingo med deg.

Klem fra meg

Få melding om nytt innlegg

Ja, jeg vil bli varslet i innboksen med nytt innlegg, tilbud og tips.