Velkommen til EQ i skogen bloggen

Nov 03, 2022

43 år og blogger - OMG var responsen hos tenåringene hjemme. Noen ganger tenker jeg at det er modig å flaue seg ut. For hvis det er det jeg vil, er det egentlig å flaue seg ut da?


Tekst: Hilde Rottem


Nå er det 4 måneder siden jeg startet EQ i skogen og jeg føler at jeg fortsatt befinner meg startgropa.    Hvor lenge er det egentlig vanlig å være der når man er gründer..? Uansett, jeg er der jeg er, og fornøyd med det. Jeg forsøker å finne "min vei", og det byr på utfordringer noen dager.

Jeg har alltid vært vant til struktur og forutsigbarhet men opplever at det ikke er så mye av det i den prosessen jeg er nå. Sosiale media har for meg vært et sirkus å finne ut av. Innlegg, reels, feed, story og bilder. Noen dager går det helt i surr. Andre dager kan jeg kjenne på en skriveglede og en formidlertrang. "Teksten din er for lang" melder Instagram tilbake til meg - da gir jeg opp. Men det er med en kjip følelse, jeg VIL jo formidle. En kveld for ikke lenge siden kom løsningen til meg -"du kan jo lage en blogg"

Så her er jeg nå, jeg starter en blogg. Jeg har masse ideèr og vil jobbe for å lande noen av de til konkrete handlinger. Kanskje det vil passe med en gjesteblogger, intervjuer eller noe helt annet. Jeg vil ha tillit til at prosessen går i det tempo som er riktig for meg.

Jeg opplever at det stadig er fokus på det ytre, på fasade, på det som er vellykket. Jeg hører om personer som tar pauser fra sosiale media, fordi det ikke gjør de noe godt. Det gir så mye rom for sammenligning. Og sammenligning er vel kanskje en oppskrift for å føle seg mislykket.? Flere ser jeg deler mer og mer av livet slik det faktisk er - usminket. Heier så på det og vil gi mitt bidrag her. Ved å dele åpent og ærlig, sette ord på mine følelser og spørre inn til dine.

"Wannabe influencer" ble også nevnt i den OMG samtalen hjemme. - "Nei, det er ikke sånn da" svarte jeg.  Men nå har jeg snudd. - Ja, så kanskje vil jeg være en influencer. Ikke en som har fokus på planter, trening og kosthold, det er det mange andre som har bedre forutsetninger for enn meg. Jeg vil være en influencer for det som skjer på innsiden - følelsene.

Jeg tar gjerne imot innspill og kommentarer, og det tror jeg må skje via FB siden min eller Instagram. Jeg tror nemlig ikke jeg har muligheten for kommentarfelt her på hjemmesiden. Det vil jeg finne ut av etterhvert.. For sånn er det å være meg, 43 år og blogger.

Ta godt vare på deg selv - du er unik.

//Hilde

Få melding om nytt innlegg

Ja, jeg vil bli varslet i innboksen med nytt innlegg, tilbud og tips.